Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018


Στα τέσσερα...





  Δεν ενοχλεί τόσο το ότι θα κλείσει μια ακόμη επιχείρηση και θα μείνουν στον δρόμο πλέον των εκατό οικογενειών, που βεβαίως ενοχλεί. 

  Ενοχλεί  που μας θεωρούν Μαμελούκους που δεν έχουμε καταλάβει ότι προϋπήρξε διαβεβαίωση στο Σαββίδη, ότι εάν αγοράσεις την καπνοβιομηχανία, εμείς θα σου χαρίσουμε το πρόστιμο...


  Ενοχλεί που ο κάθε "επενδυτής" δικαιούται προνομιακής μεταχείρισης στην εφαρμογή των  νόμων, εν αντιθέσει με τον ανώνυμο πολίτη που θα χάσει ακόμη και το σπίτι του, επειδή έτσι ο νόμος ορίζει!!!!

  Ενοχλεί που η "πρώτη φορά αριστερά" έκανε τις συναλλαγές της με τους έχοντες, καταγγέλλοντας τους προηγούμενους για την ίδια ακριβώς τακτική!!!

  Ενοχλεί που το πτωχευτικό δίκαιο επιτρέπει και σήμερα  στον κάθε χλέμπουρα να εκβιάζει κυνικά την όποια κυβέρνηση, επισείοντας την λίστα απολυμένων!!!

  Μια αριστερά, αν της έμεινε κάτι, οφείλει να του πει να πάει στο καλό, από επενδυτές τέτοιου τύπου χορτάσαμε. Εμείς θέλουμε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο, που φιλοδοξούν να μεγαλουργήσουν, αλλά που σε πρώτη προτεραιότητα έχουν το κράτος δικαίου.


 Αλλά αυτά θα τα έλεγε μια αριστερά...





Κουϊζ...
Βρείτε τον "πρωθυπουργό" και τον "επενδυτή"... 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου