Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018



Τρέλα...






Είμαστε κάτοικοι της χώρας που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα..Τα πιο απίθανα πράγματα εδώ συμβαίνουν και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχει χαθεί η κοινή λογική.

Εγκαλείται ο Γιώργος Παπανδρέου για το ότι έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ισχυριζόμενος ότι χρήματα υπάρχουν...


   Όλοι όσοι τον καταγγέλλουν  από βήματος για την πολιτική των μνημονίων, στα επόμενα λεπτά αναφέρουν  σοβαροί και χωρίς αιδώ, ότι τελικά ο μόνος δρόμος σωτηρίας ήταν η ένταξη της χώρας σε μνημόνιο. Ακόμη και ο βασικός του κατήγορος, αριστερός κατά δήλωση Τσίπρας, ομολόγησε ότι η αντιμνημονιακή πολιτική που ευαγγελιζόταν, ήταν απλώς ανοησίες παιδικές. Αναφορικά με το ότι υπήρχαν χρήματα, οι ίδιοι καταγγέλλοντες ομολόγησαν ότι αμέσως μετά την ένταξη της χώρας σε μνημόνια εξήλθαν σε φορολογικούς παραδείσους άνω των 150 δις ευρώ!!!!Τα οποία υπήρχαν!!!!


Ανακηρύχτηκε από την Νέα Δημοκρατία αλλά και σιωπηλά από τον Συριζα ο Κώστας Καραμανλής , εθνικό κεφάλαιο, προφανώς λόγω των οικονομικών αποτελεσμάτων της δικής του θητείας.


 Υπενθυμίζω ότι παρέλαβε χρέος 181,5 δις ευρώ το 2003 και παρέδωσε 301 δις το 2009!!!! Υπενθυμίζω επίσης ότι για να κλείσει το οικονομικό έτος 2008, μήνα Δεκέμβριο του 2008,η χώρα δανείστηκε 36 δις ευρώ!!!!Για να κλείσει το έτος.... Τέτοια επιτυχία, τέτοιο εθνικό κεφάλαιο...



Ισχυρίζεται ο Τσίπρας ότι είναι αριστερός....



  
  Μετά από δύο σκληρά μνημόνια και υποταγή στα κελεύσματα των τροϊκανών και στο διεθνές νομισματικό ταμείο, εξακολουθεί να έχει ονειρώξεις..Η χειρότερη ότι είναι αριστερός, καταγγέλλοντας τους άλλους για δεξιούς, επειδή πιστεύουν στην σωτηρία μέσω μνημονίων...



Και από όλους αυτούς κατηγορείται ο Παπανδρέου!!!! Τρέλα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου