Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ραδιοφωνική εκπομπή "Prasino-Mili"στο Ράδιο-avena  στους 97.7

Κάθε Κυριακή στις 7.30 το βράδυ στους 97.7 στο ράδιο avena, ξεκινά η εκπομπή "prasino-mili".
Αναφέρεται στα της κεντρικής πολιτικής σκηνής σχολιάζοντας την εβδομάδα που πέρασε και ενημερώνοντας για τα όσα ακολουθούν.

Αμέσως μετά ο σχολιασμός των όσων συμβαίνουν στον νομό μας στους τρεις Δήμους βέβαια, στην αντιπεριφέρεια, την δράση των πολιτικών παραγόντων (κομμάτων βουλευτών, παραγόντων αλλά και απλών πολιτών).


Συνεχίζουμε με παρουσίαση των κοινωνικών δρώμενων, πολιτιστικά , καλλιτεχνικά και λίγο κοινωνικό σχόλιο για τους επιρρεπείς στην αναζήτηση των όσων λαμβάνουν χώρα στη μικροκοινωνία μας ...με την Κατερίνα Στριάκα.






Στην πορεία παρουσίαση των αθλητικών γεγονότων με σχόλια , ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις αθλητικών παραγόντων.





Στο δημοσιογραφικό επιτελείο συμμετέχουν Ο Τάσος Καμπάνης, ο Στέλιος Κουρνιάκος, ο Ρούλης Καραλιόπουλος στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά, η Κατερίνα Στριάκα στα πολιτιστικά και συναφή και ο άπαιχτος Τσίκ στα αθλητικά με την βοήθεια του Τάσου Καμπάνη και του Ρούλη Καραλιόπουλου.( Ο Κουρνιάκος δεν μετέχει φυσικά γιατί μόλις ενημερώθηκε προσφάτως ότι το σχήματος ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου με έξι τρύπες στις δύο απέναντι έδρες είναι τούβλο και όχι μπάλα ποδοσφαίρου...)!!!!

Κυριακή 8-10 το βράδυ, φυσικά με ποιοτική μουσική που κινείται από το "Ντελή παπά λιβέντι" μέχρι "απολυτίκια"...

Μην το ξεχάσω συμμετέχει και ο γράφων Χάρης Καφτεράνης...


Φυσικά η εκπομπή και το ραδιόφωνο χρειάζεται τους σπόνσορες...Μην κάνετε ότι δεν το διαβάσατε...Είναι το σημαντικό...Τηλεφωνείστε στον Τάσο Καμπάνη για τη διαφήμισή σας...στο 6939872052...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου