Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017


Μια πεντάδα για το επιμελητήριο Ημαθίας...



  Εξ αρχής δηλώνουμε ότι υπάρχουν εξίσου άξιοι υποψήφιοι με τους επιλεγέντες στην παρουσίαση αυτή. Απλά παρουσιάζουμε κάποιους εκ των υποψηφίων, που θα προσέφεραν με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.




Ιφιγένεια Βλαχογιάννη
Εντάχθηκε στον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα. 
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά  στην πόλη της Βέροιας, με έντονη δραστηριότητα στα κοινά. Έξυπνη, ικανή να επιτελέσει έργο, αν της δοθεί η "εντολή" από τους πολίτες που μετέχουν στην διαδικασία, κοινωνική, με επαφές στα ανώτερα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, θα αποτελούσε μια καλή επιλογή για τον νομό.
Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για μια πορεία συμμετοχής στα κοινά, αλλά αυτό είναι η δική μου αίσθηση και σε καμία περίπτωση η δικής της δήλωση....


Ρένα Γεωργιάδου. 
Συμμετέχει στον συνδυασμό του Τάσου Γιάγκογλου
Σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Γεωργιάδη, δυναμική, με έντονη προσωπικότητα, χρόνια δραστηριοποιείται στην αριστερά, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τα του επιμελητηρίου Ημαθίας.


Παραπούρας Σωτήρης
Κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα. Είχα την χαρά να γνωρίζω τον Σωτήρη από τα μικρά του ως δάσκαλος, ήθος, εργατικότητα, αξιοπρέπεια, δημιούργησε μια υποδομή στηριζόμενος σ αυτά και μόνο τα χαρακτηριστικά. Αξίζει να αναφέρω ότι και στον χώρο του ποδοσφαίρου, που θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει, εκτός των  πολλών άλλων που τον έκαναν να ξεχωρίζει και πάλι το ήθος, η ευγενής άμιλλα και η καθαρότητα ήταν τα βασικά του χαρακτηριστικά. Τιμή για την Μελίκη και την ευρύτερη περιοχή.



Σακαλής Αργύρης
Υποψήφιος με τον Τάσο Γιάγκογλου.
Είναι επιχειρηματίας της πόλης ιδιοκτήτης του γνωστού ζαχαροπλαστείου "τρίγωνο".Ένας λόγος που τον επέλεξα είναι ότι ως μαθηματικός εκτίμησα την ονομασία της επιχείρησής του, "τρίγωνο", το σημαντικότερο όμως ότι είναι συμπολίτης με ανοιχτούς ορίζοντες, πετυχημένος και ανοιχτός στην "άλλη άποψη".


Ζιαμπούλης Στέλιος....(Κατά κόσμον Ντίλιγερ...). 
Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο κύριο και αυτό διότι είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο απαιτεί η θέση στου συμβούλου στο επιμελητήριο...Ανήκει στον ευρύτερο χώρο των πωλήσεων (καφέδες, μυαλό, εξυπνάδες, μαγκιά...) με ιδιαίτερη επιτυχία.Κυκλοφορεί ότι εκτός του περίεργου καφέ που προωθεί, πούλησε σε επισκέπτη της πόλης και λερωμένο τασάκι, πείθοντάς τον ότι είναι μεταλλικό κάδρο για τον τοίχο, με το σχέδιο της πόλης!!!!! Επικίνδυνος επιεικώς, προσοχή, εγκυμονεί κινδύνους να βρεθεί η Ημαθία χωρίς επιμελητήριο, υπάρχει βάσιμο ενδεχόμενο να το πουλήσει, για τον λόγο αυτό αν δείτε το όνομά του σε ψηφοδέλτιο βάλτε ένα χ δίπλα, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την διάθεσή σας να τον σβήσετε από τον χάρτη....Εμείς αυτό θα κάνουμε...
(Η φωτογραφία τον αδικεί...Είναι χειρότερος....Ας όψεται το fhotoshop...Αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε, χαμογελάει...)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου