Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017


Σαββατόβραδο στα 

"Πέντε βήματα στην άμμο"...





 Σε μια από τις ωραιότερες ταβέρνες της Βέροιας , τα "Πέντε βήματα στην άμμο", πέρασαν ένα υπέροχο Σαββατόβραδο, όσοι επέλεξαν τον χώρο αυτό για την βραδινή τους έξοδο.


Μεζέδες για απαιτητικούς, ποικιλία επιλογών, άμεση εξυπηρέτηση, με ευγένεια και σεβασμό στους επισκέπτες, τιμές που εντυπωσιάζουν θετικά, γενικά ένα περιβάλλον που σου δημιουργεί την  αίσθηση του "δικού σου" χώρου...



Η μουσική επένδυση με τη βοήθεια  των καλών φίλων , ερασιτεχνών σε ότι αφορά την συμμετοχή, επαγγελματιών σε ότι αφορά την απόδοση Κώστα, Νίκου, Στέργιου και της προσφάτως εμφανισθείσας σε αθηναϊκό κανάλι Μαρίας, με μια απίθανα όμορφη βαθιά φωνή, πολλά υποσχόμενη και σ αυτόν τον χώρο της ποιοτικής μουσικής εκτός της επιστημονικής της συγκρότησης , συνέβαλαν  στο να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα διασκέδασης , σε ένα οικείο περιβάλλον. Να σημειώσουμε ότι λόγω των μουσικών επιλογών και των καλλιτεχνικών αποδόσεων όλων των προαναφερομένων, λίαν συντόμως η γαστρονομία έδωσε  τη σκυτάλη στο χορευτικό "μένος" και η εναλλαγή τραγουδιστών (καθότι υπάρχει η δυνατότητα και σε απλούς θαμώνες να δοκιμάσουν την τύχη τους στο τραγούδι, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε, σπάνια, με δώρο λεμόνι μετά την ολοκλήρωση της εγκληματικής πράξης..."είχε το στοιχείο της έκπληξης...



Τα "Πέντε βήματα στην άμμο"επέλεξε και η χορωδία "Μονόγραμμα" της Βέροιας για να διασκεδάσει με τα μέλη της. Γοητευτικές κυρίες, με ιδιαίτερες δεξιότητες στο τραγούδι, αλλά και  στον χορό, όπως εμπράκτως απέδειξαν, έδωσαν τον τόνο της βραδιάς. Μουσικά μεν με την συμμετοχή της προέδρου Αλεξάνδρας Ανανιάδου στο μουσικό σχήμα, με εξαιρετικές αποδόσεις στην ερμηνεία των κομματιών που επέλεξε , χορευτικά δε με το σύνολο των κυριών, που απέδειξαν ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των πρόσκαιρων προβλημάτων, είναι η αγνόησή τους ... Πραγματικά όμορφη βραδιά, με κέφι, τραγούδι, χορό, αστεία, ένα οικογενειακό περιβάλλον που σπανίζει.



 Οι εικόνες που ακολουθούν αδιάψευστος μάρτυρας; της αλήθειας των γραφομένων...


Μια ταβέρνα, μια οικογένεια,μια αξέχαστη βραδιά...










Μια παρέα φίλων πάνω από όλα....













Το επόμενο Σαββατόβραδο...."Πέντε βήματα στην άμμο"...

Ενημερωθείτε.... Μια εκδήλωση που αξίζει να παρακολουθήσετε...

Το Σάββατο 11/11/2017 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, στις 8 το βράδυ, χορωδίες από όλη την Μακεδονία, θα παρουσιάσουν όμορφες μουσικές επιλογές..
Μην το χάσετε...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου