Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017


Θαυμάστε επίπεδο αριστερών καθηγητών!!!!!





  Στον κλάδο των εκπαιδευτικών λειτουργούν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις. Μεταξύ αυτών και η παράταξη των ΣΥΝΕΚ, ερμενευόμενο κατά τα παρελθόν "Συνεργαζόμενες Κινήσεις". Νομίζω σήμερα και με βάση την πολιτική τους στάση, πρέπει να μεταφράζεται σε "Συνονθύλευμα Νενέκων Καθηγητών"


Ο πολιτικός φορέας τους επέλεξε προ δύο μόλις ετών, να ηγηθεί του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου συνάδελφος εκπαιδευτικός, ο Νίκος Μπέκης, αριστερός με άποψη, του οποίου το "έγκλημα" ήταν ότι δεν προσκύνησε τον τοπικό ινστρούχτορα, όπως ξετσίπωτα...
έκαναν οι δήθεν αριστεροί, που για μια θεσούλα τριτεύουσας σημασίας, στήθηκαν στα τέσσερα και μάλλον ενοχλήθηκαν που δεν τους ζητήθηκε να στηθούν και σε άλλες στάσεις παρμένες από το Καμένος-Σούτρα.

Αυτό δεν του το συγχώρεσαν ....

Δεν του συγχώρεσαν ότι επιλέχτηκε  ως  σοβαρή επιλογή, με συμπάθεια στην τοπική κοινωνία, με πραγματική θητεία σε αγώνες, με χρόνια ανιδιοτελή συμμετοχή στο συνδικάτο αναγνωρισμένη από εχθρούς και φίλους.
Δεν του συγχώρεσαν το ότι δεν γοητεύτηκε από την εξουσία να ομονοήσει με τις δεξιές πολιτικές επιλογές, αλλά στάθηκε διακριτικά και με ευγένεια απέναντι...
Δεν του συγχώρεσαν ότι δεν προσκύνησε τον περίεργο εκείνο τύπο που καθοδηγεί τα πολιτικά αμεα του χώρου τους με άνεση...

Αυτή η μικροομάδα των κομπλεξικών που καθοδηγούνται από τον γνωστό ινστρούχτορα, μήνες τώρα επιχειρεί ματαίως να σπιλώσει το όνομα ανθρώπων σαν τον Νίκο Μπέκη, προκαλώντας το χαμόγελο οίκτου των συναδέλφων.Το τελευταίο τους "επιχείρημα" είναι ότι στηρίζει την δεξιά πολιτική στο συμβούλιο των καθηγητών!!!!
Το είπαν αυτό οι φανατικοί υποστηρικτές των μνημονίων, οι Τρόμπες που βρήκαν στο πρόσωπο του Τρομπ τον έντιμο συνομιλητή εγγυητή της παγκόσμιας ευημερίας!!!!
Αυτοί που βρήκαν αναγκαίες τις περικοπές των συντάξεων διότι κατά το ανόητο σκεπτικό τους θα εξασφαλίζοντας για όλους τους Έλληνες το ποσό των 200 ευρώ!!!!
Αυτοί που βρήκαν στο πρόσωπο του Σόϊμπλε και της Μέρκελ (Merkel go homε...) τους έντιμους  και συμπαθείς πολιτικούς που νιάζονται για τον τόπο μας..(Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..).

Αυτοί που βρήκαν στο πρόσωπο του Καμένου τον έντιμο συνοδοιπόρο στην υλοποίηση των αριστερών τους σχεδίων!!!





Αυτοί που είδαν στην επιλογή του Καρανίκα τον στρατηγικό σχεδιασμό που έλλειπε από τον τόπο και την καταστροφή της οικονομίας, στην πρόσληψη συζύγου συντρόφου τους, ως μαγείρισσα  στους φιλοξενούμενους Σύριους αντί 400 ευρώ !!!!



Αυτής της ποιότητας είναι σήμερα το πολιτικό προσωπικό της πάλαι ποτέ κραταιάς αριστεράς...



Στο μυαλό μου γυρίζουν τα λόγια του ποιητή... 
"Ρουφιάνοι εταίρες και προφήτες"... 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου