Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017




Υποψήφιος 
βουλευτής της ΝΔ 
ο Νίκος Λιολιόπουλος , εφόσον το επιθυμεί....

  







  

  Πλήρη εικόνα έχουν τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας για τον αρνητισμό που αντιμετωπίζουν τα επιλεγέντα στελέχη με διαδικασία αξιολόγησης,από τα "παλαιά" στελέχη του χώρου, που στο πρόσωπο των νέων που εισπήδησαν, βλέπουν την πιθανή δική τους πιθανή αποστράτευση.
  Παρά ταύτα η εντολή του προέδρου παραμένει σαφής...
"το εγχείρημα θα στηριχτεί με κάθε  θυσία και οι αξιολογηθέντες θα έχουν την υποψηφιότητα δεδομένη εκτός και αν οι ίδιοι για τους δικούς τους λόγους θελήσουν να προσφέρουν από άλλη θέση ευθύνης...".
  Ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας εικόνα για τον υπόγειο πόλεμο που δέχεται από πολυπληθείς ομάδες Καραμανλικών (που πλέον αναδεικνύονται στους καλύτερους "πελάτες" του καταρρέοντος Συριζα) αλλά και Σαμαρικών, επιδιώκει να δημιουργήσει την δική του πολιτική ομάδα, από πολίτες με κύρος στην κοινωνία και άποψη, που όμως κινούνται στις παρυφές του χώρου και άρα ο λόγος τους έχει μεγαλύτερη εγκυρότητα και πέρασμα στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

  Έτσι το Σαββατοκύριακο που πέρασε συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα τα  65 στελέχη που έχουν αξιολογηθεί, με εντολή του προέδρου, ενημερώθηκαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ενημερώθηκαν για τα καθήκοντά τους στο επόμενο διάστημα και φυσικά τους ζητήθηκε να αγνοήσουν τις όποιες απολίτικες εσωτερικές αντιδράσεις και να αφοσιωθούν στο έργο τους ,που είναι η ενημέρωση των πολιτών και μέσω αυτής η προετοιμασία της υποψηφιότητάς τους.

  Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Λιολιόπουλος, ο οποίος κινείται πλέον και ενημερώνοντας για τις θέσεις της ΝΔ και ετοιμάζοντας την δική του υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου