Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Παναγιά η Μελικιώτισσα "μετέβη"στην Αλεξάνδρεια....




Στα πλαίσια των λατρευτικών εκδηλώσεων της γιορτής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η μεταφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας της Μελικιώτισσας από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μελίκης, στον Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξάνδρειας.
Ιερή αντιπροσωπεία του Αλεξανδρινού Ναού με τη συνοδεία Ιερών φουστανελοφόρων...
και τη Ιερή μουσική των Ιερών χάλκινων Γουμένισσας, παρέλαβαν δια Ιερών χειρών του Ιερέα Γεώργιου Γιοβανόπουλου την Ιερή εικόνα, η οποία θα παραμείνει για προσκύνημα στο Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξάνδρειας μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το πρωί.

Το Ιερό παγκάρι είναι στη διάθεση των Ιερών πιστών...

Το σημειώνουμε για να φανούν οι διαφορές από τους δήθεν Ιερούς μουλάδες του Ισλάμ  , που απολίτιστοι και φανατικοί, εκμεταλλεύονται τους αδαείς και ανόητους πιστούς τους...Οι δικοί μας γάτες, πού να τους γελάσεις....

Επιπλέον ενημερώνουμε τους πιστούς ότι η εικόνα η περιφερόμενη, είναι αυτή που κατά την περίοδο του "συμμοριτοπολέμου"(εμφυλίου κατα τους κομμουνιστάς...) και όταν τα εθνικά στρατά καταδιωκόμενα από τους αντάρτες κλείστηκαν στην εκκλησία, η εικόνα τράβηξε πάνω της  όλες τις σφαίρες των ανταρτών  ( έτσι εξηγούνται και οι τρύπες, κεφαλογραβιέρα την κάνανε οι αντάρτες...)και έσωσε τους άνδρες του εθνικού στρατού...(όπως είχε την καλοσύνη να ενημερώσει το ποίμνιο ο εξ Αγκαθιάς ορμώμενος ιερέας Γεώργιος ...)

Να επαναλάβω το άνευ αξίας ..Το Ιερό παγκάρι θα είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο...


Άκου λέει στην Αμερική η novartis μιλάει για θαύμα,ανακάλυψε τη θεραπεία του καρκίνου....Σιγά ρε προχωρημένοι, απλά  κλέψατε λείψανα αγίων ...Σε τα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου