Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Εξηγείστε δημόσια τι ζητάει η εταιρεία και τι δίνει η πολιτεία...
Αρκετά με τα μισόλογα...




Έχει κουράσει πλέον αυτή η διένεξη χρόνων για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.Οι μεν επικαλούνται την καταστροφική εκτός νόμου εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου, οι άλλοι την γραφειοκρατική και εχθρική αντιμετώπιση της αριστερής κυβέρνησης απέναντί τους.
Η κυβέρνηση χρωστάει στους πολίτες μια εξήγηση...
Να διευκρινίσει δημοσίως τους όρους λειτουργίας της επιχείρησης, τα οφέλη που πρόκειται να λάβει το ελληνικό κράτος,τα αρνητικά που επιφέρει η λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, συνοδεύοντας κάθε ένα με την πρόταση της Ελληνικής πολιτείας.
Να δώσει χρόνο στην εταιρεία να καταθέσει τις δικές της απόψεις και προτάσεις.
Τότε οι πολίτες θα είχαν συνολική εικόνα για το θέμα και εκ των πραγμάτων θα τοποθετούνταν στο ποιος τελικά έχει δίκαιο.Αν μεν θεωρούσαν ότι δίκιο έχει η ελληνική πολιτεία, θα στήριζαν την απόρριψη των "εκβιασμών" της εταιρείας και ευγενικά χωρίς υπερβολές θα της ζητούσαν  να απομακρυνθεί από τη χώρα με δική της υπαιτιότητα. Αν όμως η εταιρεία είχε δίκιο, θα ζητούσαν από την πολιτεία  να ανακρούσει πρύμναν , να αφήσει τους εξυπνακισμούς και τις Καρανίκειες υστερίες και να επιτρέψει στην εταιρεία να προχωρήσει επ ωφελεία όλων...
Τόσο δύσκολο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου