Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ακάλυπτο αφήνει τον Καλαϊτζίδη ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας.


Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες μιας δριμείας και άδικης επίθεσης σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη από τον πρόεδρο του  επιμελητηρίου, Νίκο Ουσουλτζόγλου...
 

 Ως λόγος αναφέρεται η δήθεν αρνητική στάση του αντιπεριφερειάρχη στην κατασκευή του νέου τελωνείου στον χώρο της Κουλούρας, γεγονός απολύτως αναληθές με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπεριφερειάρχης και που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.


 Πηγές που είναι σε θέση να διαβάζουν "την πλάτη από το αρνί" μας ενημέρωσαν ότι ο πραγματικός λόγος ακούει στο όνομα Σταύρος Γιανναβαρτζής και αυτό διότι προτίθεται να διεκδικήσει την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου στις εκλογές που έρχονται και τυγχάνει της στήριξης του Καλϊτζίδη.


Εντυπωσιακό είναι το ότι ο περιφερειάρχης αφήνει ακάλυπτο τον συνεργάτη του, επιτρέποντας στον κ Ουσουλτζόγλου να διατείνεται ότι για το έργο ο περιφερειάρχης είναι υπέρ, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης κατά...

  
  Η πολιτική είναι η συνέχεια της κοινωνικής συνύπαρξης και έντιμης συμπόρευσης. Αυτοί που τόσο εύκολα εγκαταλείπουν έναν συνεργάτη τους όταν έχει ενδεχόμενα λάθος στάση, πόσο μάλλον όταν έχει ορθή, είναι επιεικώς επικίνδυνοι.Αν αποφασίστηκε η αντικατάστασή του , έχω την άποψη ότι η ευθεία εξήγηση δημιουργεί στιγμιαία ένταση , αλλά χρόνιο σεβασμό.

 Ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου