Δευτέρα 24 Απριλίου 2017


Κινητικότητα στον χώρο της "Κουλούρας"..


  Μετά από χρόνια παραλυτικής στάσης της πολιτείας, επιτέλους κάτι κινείται στον χώρο της Κουλούρας. Σε σωστή κατεύθυνση κινούμενο το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, εκχώρησε στο υπουργείο οικονομικών τμήμα του μισοκατεστραμένου κτιρίου για δημιουργία χώρων τελωνείου. Την χρηματοδότηση διαμόρφωσης των χώρων αυτών ανέλαβε το επιμελητήριο με χρήματα που συγκέντρωσε από προσφορές ιδιωτών.


 
Θετικός ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, του οποίου η εισήγηση ήταν η ορθή, αλλά μη λαμβάνουσα υπόψιν τους πολιτικούς συσχετισμούς και το πολιτικό κόστος. Έφερε σε δύσκολη θέση τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, δίχασε την ομάδα, έδωσε λαβή για σχολιασμό με αρνητικό πρόσημο, χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να κερδηθεί κάτι για κανέναν.



Ο Δημήτρης Μούρνος, συμφώνησε ψηφίζοντας "παρών", λόγω του ότι το θέμα αυτό αποτελεί αίτημα "προαιώνιο" της περιοχής μεν , κράτησε όμως μια "πισινή" επισημαίνοντας την  υπέρμετρη και αδικαιολόγητηςαισιοδοξίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη απαραίτητων ενεργειών πριν το πέρασμα στο ουσιαστικό μέρος.


Υπερψήφισε ο Θανάσης Χειμώνας εν αντιθέσει με την κα Δέσποινα Χαραλαμπίδου που ήταν απέναντι, αναδεικνύοντας με την ευκαιρία και τις δύο εκφάνσεις της "αριστεράς".



  Σε κάθε περίπτωση ο τροχός άρχισε να κυλάει, ο χρόνος θα δείξει το μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει. Ας ελπίσουμε μέχρι το τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου