Δευτέρα 17 Απριλίου 2017


Δήμος Νάουσας...




Εάν τα αναφερόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και η δημόσια αναφορά του δημοτικού συμβούλου που παραθέτουμε αυτούσια είναι ακριβής...


   "Ο δημ. σύμβουλος της παράταξης της δημ. αρχής κ. Τζουβάρας, με ανάρτηση του και σχόλιο...'no comments!!!!'
(κανένα σχόλιο), παραθέτει την απόφαση του δημάρχου κ. Κουτσογιάννη, να αναθέσει την προμήθεια των κερασμάτων ύψους 600 ευρώ για το Παιδαγωγικό Συνέδριο που έγινε στη Νάουσα, στην εταιρία 'Επενδύσεις Βορείου Ελλάδος " ΕΠΕ. 
Πρόκειται για την πρώην εταιρία του δημάρχου, καθώς το μερίδιό του το μεταβίβασε ενδεχομένως εξαιτίας των  αρνητικών  σχολίων ότι δεν γίνεται να έχει οικονομικές δοσοληψίες εταιρία δημάρχου με το Δήμο." 
Τελικά η εν λόγω εταιρία είναι αυτή που κάνει τις κινηματογραφικές προβολές στο κτίριο "ΕΡΙΑ" και εν συνεχεία  νοίκιασε και το κυλικείο στο ίδιο κτίριο προς 170 ευρώ το μήνα, όση ήταν δηλαδή η αρχική τιμή εκκίνησης του πλειοδοτικού διαγωνισμού και στην οποία ανατέθηκε και η προμήθεια των κερασμάτων. 

  Προφανώς δεν αναφέρεται η επισήμανση στο τυπικώς νομότυπο. Είναι επίσης προφανές ότι δεν τίθεται θέμα για το ύψος της δαπάνης. Η σχετική αναγραφή μιλά για την αξία των συμβολισμών, για την εικόνα του Δημοτικού άρχοντα ως πρότυπο και υπόδειγμα προς μίμηση, μιλά για τον σεβασμό στην δημόσια εικόνα των πολιτικών στελεχών...

  Ο πιο σύντομος δρόμος απομυθοποίησης των νέων ανθρώπων στη πολιτική...Τραγωδία...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου