Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017





Ποιοτική διαφορά...






Η πρώτη επιστολή είναι γραμμένη από έναν απλό πολίτη μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης μέχρι πρότινος,ο οποίος όταν έληξε η "θητεία" του λόγω δημοσιοποίησης των επιφυλάξεών του , ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί στους συνδημότες του , να απολογηθεί για το έργο του,να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, να ευχηθεί στην νέα πρόεδρο επιτυχία στο έργο της και να ζητήσει συγνώμη(!!!) για τις όποιες στιγμές ταλαιπωρήθηκαν οι πολίτες.....



Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017
 Νάουσα - Ημαθία

Κατόπιν αντικατάστασής μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ μετά την παρέλευση 2 ½ ετών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστώ δημόσια τους υπαλλήλους της επιχείρησης για την συνεργασία, τον πρόεδρο κ.Παρθενόπουλο τον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και την νέα πρόεδρο της επιχείρησης στην οποία εύχομαι καλή και ανεμπόδιστη διαδρομή στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ και ελπίζω αυτή την φορά να πηγαίνει τακτικότερα στα Διοικητικά Συμβούλια της επιχείρησης κάτι το οποίο δεν έκανε ως μέλος το οποίο ήταν μέχρι σήμερα.

Ως μέλος της επιχείρησης προσπάθησα να φανώ χρήσιμος και να έχω συνέπεια απέναντι στην εντολή την οποία πήρα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έγιναν πολλά πράγματα και έχουν προγραμματισθεί να γίνουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.


Τέλος αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης το οποίο μου αναλογεί θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγνώμη για τυχόν προβλήματα η παραλήψεις και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε κατά διαστήματα σε όλα τα δίκτυα από όλους τους καταναλωτές της επιχείρησης.


 Σταύρος Γεωργιάδης.





Η δεύτερη που ακολουθεί είναι η απάντηση του σημερινού  Δημάρχου Νάουσας στον πρώην Δήμαρχο κ Καραμπατζό. Διαβάστε για να σχηματίσετε εικόνα για το επίπεδο αντιπαράθεσης που προκαλεί ο πρώτος πολίτης μιας πόλης με ιστορία και παράδοση στην δημοκρατική αντίληψη για την "συναπόφαση" μέχρι πρότινος. Διαβάστε το τέλος κυρίως και ειδικότερα το..."Η πρόοδος είναι εδώ"...προφανώς άρτι αφιχθείσα....



Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Θυμηδία προκαλεί η αμετροέπεια, η μικρόνοια και η θρασύτητα του πρώην επικεφαλής του Δήμου. Είναι αποκαρδιωτικό πως η πλήρης ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων, η έλλειψη πολιτικής αξιοπρέπειας και ευθύνης και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα ουσιαστικά γίνεται λάσπη, παραπληροφόρηση και λίβελος. Αιδώς αναζητείται στις βυθισμένες ναυαρχίδες, στα αυθαίρετα των Πηγαδιών, στον ΚΕΔΗΠΟΝ, στα Κοιμητήρια, στις θριαμβολογίες για το πρώην στρατόπεδο Μίγγα, στις πομώνες, στους "χρυσούς εθελοντές", στις ατάκτως ερριμένες σακούλες απορριμμάτων, στις ανύπαρκτες άδειες των δημοτικών κτιρίων, στην άφεση της αξιοποίησης των υδάτων στους ιδιώτες και σε πλείστα ακόμη μικρότερα ή μεγαλύτερα "θαύματα" επί της αυτοκρατορικής δωδεκαετίας. Ευτυχώς για τη Νάουσα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Η πρόοδος είναι εδώ και είναι μη αναστρέψιμη. Καλή Ανάσταση!

Νίκος Κουτσογιάννης.

  Δείτε την διαφορά επιπέδου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου