Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017



Τα στέφανα...





  Η καρατόμηση του κατά γενική ομολογία σκληρού αλλά δίκαιου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου, η με ιδιαίτερη χαρά αντικατάστασή του από τον φέροντα χαμηλές αποδόσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων προέδρου στο παρελθόν κου. Τσαπαρόπουλου Πέτρου...
 και η απόπειρα αδρανοποίησης  του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στηρίχτηκε από τον Συριζα στις προηγούμενες εκλογές Νίκου Μπέκη, δείχνουν ότι υπάρχει πολιτική συμφωνία μεταξύ του Κώστα Βοργιαζίδη και της Νομαρχιακής Επιτροπής Συριζα Ημαθίας.

  Η πολιτική αυτή επιλογή ενόχλησε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης , οι οποίοι αρνούνται να αποδεχτούν ότι κάποιοι κομματικοί κομισάριοι θα αποφασίζουν στρατηγικές επιλογές χωρίς την δική τους σύμφωνη γνώμη.

 
Ο επί σειρά ετών ενεργός αριστερός ενεργός πολίτης Άγγελος Ντάνος, αγνοώντας υποδείξεις περί μυστικότητας και μη δημοσιοποίησης απόψεων που δεν είναι στην γραμμή του χώρου, ερωτά δημοσίως και με απόλυτη ευστοχία."Επίσημος γάμος; Η Παπαδίνα και ο Μπέκης θα μείνουν στους ενεργούς πολίτες, εμείς θα πάμε όλοι μαζί με τον Βοργιαζίδη τώρα; 'Ή μήπως ένας ένας...Έτσι για να ξέρουμε..."


  Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει...





Εικαστική πρόταση για την νέα όψη των γραφείων του Συριζα Ημαθίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου