Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Στάθης Σαρηγιαννίδης...Υπηρετώ χρόνια την παράταξη...Θα διεκδικήσω μια θέση στο ψηφοδέλτιο...

  


  Αφοπλιστικά ειλικρινής κέρδισε τις εντυπώσεις με την καθαρότητα του πολιτικού του λόγου ο Στάθης Σαρηγιαννίδης.
  
  Αναφερόμενος στον περιορισμό του δημοσίου μίλησε για την ανάγκη απολύσεων, μια πολιτική επιλογή κόστους...
Αμέσως μετά, αντιλαμβανόμενος ότι μια τέτοια πρόταση έχει δυσανάλογα μεγάλο κόστος, πρόσθεσε ότι οι απολυόμενοι θα μπορέσουν να αποκατασταθούν στις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει εν τω μεταξύ η ανάπτυξη, απαλύνοντας λίγο την πρόταση.

  Για την περιφέρεια μίλησε για διαχείριση φτώχειας, απαλλάσσοντας τον περιφερειάρχη από πολιτικές ευθύνες, δείχνοντας ότι η σύγκλιση έχει επέλθει στον χώρο της ΝΔ σε περιφερειακό επίπεδο, όμως αναφερόμενος στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας μίλησε για το ότι "θα μπορούσε η κατάσταση να είναι λιγάκι καλύτερη.." δείχνοντας ότι σε τοπικό επίπεδο ακόμη κάτι ελάχιστο έχει απομείνει...

  Μιλώντας για τον Δήμο Βέροιας ήταν κάθετα αντίθετος με τα ήδη κυκλοφορούντα σενάρια συνδυασμών, τόσο για το άκαιρο χρονικά όσο και για τα πρόσωπα που ακούγονται. Μάλιστα μίλησε για την ανάγκη "επιστράτευσης" πολιτών από τον κοινωνικό χώρο (μετά το τέλος της εκπομπής μας εκμυστηρεύτηκε και όνομα...) και τα οποία αν αρνηθούν, οφείλουμε να τους πιέσουμε .

  Σε ότι αφορά την προσωπική του στρατηγική, δήλωσε στρατιώτης της παράταξης χρόνια τώρα, όμως δήλωσε ευθαρσώς ότι θα τον ενδιέφερε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης και θα την διεκδικήσει. 

Είναι αλήθεια ότι σε πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν με την "νομιμότητα" και αυτό μετρά στα θετικά για την ικανοποίηση του αιτήματός του...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου