Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Εκθέσεις προϊόντων...
"Θα μπορούσαμε και καλύτερα..."



   Είναι γεγονός ότι η Αντιπεριφέρεια  Ημαθίας,υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλαϊτζίδη, με βάση την υπάρχουσα ριζωμένη λογική, καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες στο να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο   τα πλεονεκτήματα του τόπου..
 


  Διαπίστωση όμως όλων των παραγόντων , μεταξύ αυτών και της κας.Καρατζιούλα που συζητήσαμε το θέμα, είναι ότι για καλύτερα αποτελέσματα, οι παρουσιάσεις αυτές θα πρέπει να είναι λιγότερες σε αριθμό μεμονωμένων "περιπτέρων", αλλά ισχυρότερες στην πλαισίωση από εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο για την προβολή όσο και για την ουσία του θέματος , την σύναψη δηλαδή συμφωνιών, που είναι και το τελικώς επιδιωκόμενο.
  Μόνο που μια τέτοια επιλογή θα σήμαινε την ανάγκη δημιουργίας ενός και μόνου εξαγωγικού φορέα, συνισταμένη των υφιστάμενων συνεταιριστικών οργανώσεων,ανά προϊόν και την μετέπειτα κατανομή των οφελημάτων αναλογικά.

  Δύσκολο αρχικά, όμως με την πολυδιάσπαση του χώρου, η επίτευξη συμφωνίας είναι έως αδύνατη και στην περίπτωση που  επιτευχθεί, η τήρηση ακόμη δυσκολότερη. Το θέμα ξεφεύγει από το επίπεδο της αντιπεριφέρειας και περνά στο επίπεδο της περιφέρειας και της κυβέρνησης.

  Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό...


Και μια ερώτηση, προς τους αγαπητούς συμμετέχοντες στην έκθεση αγροτικών προϊόντων που φωτογραφίζονται με τον εκλεκτό βουλευτή, συμπεριλαμβανομένου και αυτού, ποιος μιλάει γερμανικά; Δεν είναι καιρός να σταματήσουν τα ταξίδια αναψυχής "δημοσία δαπάνη";
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου