Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Ζιώγας."Ναι, είναι στη σκέψη μου η διεκδίκηση του δήμου Βέροιας..."




  Στις ήδη υπάρχουσες υποψηφιότητες που δραστηριοποιούνται ευελπιστώντας στην στήριξη της συντηρητικής παράταξης, προστίθεται μία ακόμη, αυτή του Κώστα Ζιώγα.

 
Ο Κώστας Ζιώγας είναι από τα στελέχη της παράταξης που υπηρέτησαν τον χώρο από όλες σχεδόν τις θέσεις, ουδέποτε "απαίτησε" ανταμοιβή για την προσφορά του αυτή ,υπήρξε περίοδος..
που η στενή του σχέση με τον τότε πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά του άνοιγε όλες τις πόρτες, παρά ταύτα αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα τον ρόλο της "Ιφιγένειας" και θυσιάστηκε για την ενότητα του χώρου, αποσύροντας την ήδη δρομολογηθείσα υποψηφιότητά του ως βουλευτής. Είναι από τα στελέχη εκείνα που μπορούν να ισχυριστούν ότι πρόσφεραν με εντιμότητα , ανιδιοτέλεια και χωρίς ποτέ να προτάξουν το προσωπικό συμφέρον, πρακτική όχι και τόσο συνήθης...

  Ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης, είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα ενός πολιτικού στελέχους που χαίρει εκτίμησης τόσο στον κομματικό φορέα που δραστηριοποιείται όσο και στην κοινωνία.

  Φυσικά η διαρροή της πρόθεσης ανατρέπει τους μέχρι σήμερα σχεδιασμούς των υποψηφίων, οι οποίοι οφείλουν πλέον να λάβουν σοβαρά και την παράμετρο "Ζιώγας".

  Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου