Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Έκανε το fotoshop το θαύμα του...


Τα βασικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η γραμματέας κα Σαράντη, η πρώην υποψήφια βουλευτής κα Σιδηροπούλου, οι βουλευτές Αντωνίου, Καρασαρλίδου και Ουρσουζίδης και ο συνδικαλιστής του χώρου Κωνσταντινόπουλος, συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Μαυρογιώργου τις ημέρες των εορτών...
 

  Το σχετικό ανακοινωθέν, έχοντας πρότυπο τα ανακοινωθέντα των παλαιοκομματικών εποχών, έγραφε ότι οι ανωτέρω συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τα προβλήματα του νοσοκομείου. 
  Επειδή αυτό αποτελεί εμπαιγμό της νοημοσύνης μας, καθότι τα προβλήματα του νοσοκομείου προκύπτουν από την εφαρμογή μια μονεταριστικής πολιτικής του ΔΝΤ,την οποία υπογράφουν χωρίς δεύτερη σκέψη, θα ήθελα να ενημερώσω τα "βαριά στελέχια της νέας αριστεράς των μνημονίων", στελέχια που περπατούν και τρίζουν τα πατώματα, αλλά τρίζουν  και τα κόκαλα αυτών των αριστερών που έδωσαν την ζωή τους για να παριστάνουν αυτοί σήμερα τους αριστερούς ανερυθρίαστα, ότι το θέμα είναι ένα και μόνο.
  Ο νομός Ημαθίας χρειάζεται ένα νοσοκομείο πλήρες , κλινικές,  ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό ,προμήθειες και τρία κέντρα υγείας.Το τελικώς ζητούμενο είναι όταν χρειαστεί κάποιος πολίτης ιατρική φροντίδα, να νιώθει ασφαλής στον χώρο αυτό.Αν έχουν την πολιτική δύναμη να το απαιτήσουν, έχει καλώς, αλλιώς μη ταλαιπωρούν τον τοπικό τύπο με τις όψεις τους και τις δήθεν διαπιστώσεις τους περί κατάστασης στον χώρο της υγείας.
  Ειδικότερα για την φωτογραφία που απέστειλαν προς δημοσίευση μην ξεχάσουμε τις φυσιογνωμίες τους, κάποιους τους κολακεύει ιδιαίτερα...Διότι η πραγματική εικόνα τους, δείχνει ολοφάνερα το μίσος προς οτιδήποτε αριστερό και γλυκαίνει μόλις ακούει τις μαγικές φράσεις.."ακίνητα","χρηματιστήριο","μετρητά"...Κάποιων άλλων η εικόνα τους είναι ο δόλος ανάγλυφος, η υποκρισία, το δήθεν ενδιαφέρον και ανέλιξη,η ανέλιξη, η ανέλιξη....  

Τελικά έκανε το fotoshop το θαύμα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου