Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Το τεστάκι της Παρασκευής...






   Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι στον νομό Ημαθίας και παρά την τοποθέτησή του ως προέδρου της λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη, εξελίξεις πολιτικές και διαχείριση πολιτικού προσωπικού κάνει ο Δημήτρης Χαμπίδης. 
 
Έμπειρος στα της διαχείρισης  σκληρού κομματικού υλικού,δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα...
στην διαχείριση του υπάρχοντος, που είναι νέας εσοδείας, αενάως θεωρητικολογούντες , αφελείς εν πολλοίς, που αρκούνται σε ένα τενεκεδένιο παράσημο από αυτά που κατά δεκάδες έχει στα σεντούκια ο σύντροφος Χαμπίδης.


   Να σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών φερόμενων στελεχών του χώρου, στο παρελθόν επιχείρησαν να ανασκολοπίσουν τον σύντροφο Χαμπίδη, η απόπειρα απέτυχε παταγωδώς και αυτό διότι ο έμπειρος Χαμπίδης "εξαγόρασε" έναν(μια) εξ αυτών, με το ευτελές του τίτλου του κομματικού στελέχους άνευ περιεχομένου (το κοινώς λεγόμενο πιόνι της πολιτικής σκακιέρας),και σήμερα, πέραν της πολιτικής διαχείρισης, παίρνει και την εκδίκησή του.

  Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι τα στελεχικό αυτό υλικό, έστειλε μήνυμα στα υπόλοιπα φερόμενα στελέχη, να παρακολουθήσουν "οπωσδήποτε" την συνέντευξη που θα έδινε την Κυριακή το μεσημέρι σε τηλεοπτικό σταθμό ο ηγέτης των κομματικών "υπηκόων". Ήταν δε , αναφέρουν οι πληροφορίες , τόσο αυστηρό σε δεύτερη ανάγνωση το κείμενο, που το πλέον πιθανό είναι να το παρακολούθησαν άπαντες με την δέουσα προσοχή.

  Νομίζω   καλό θα ήταν , αφού δοθεί κατάλληλος χρόνος για αφομοίωση των λεχθέντων, επανάληψη και εμβάθυνση μέσω ερωτοαπαντήσεων, να γράφανε και ένα τεστάκι την Παρασκευή που έρχεται στα γραφεία της Νομαρχιακής, τα οποία εσχάτως χρησιμοποιούνται για παρτάκια και χάλι γκάλι....

  Διάβασμα σύντροφοι , τα καλά κόποις κτώνται...
  Στρωθείτε και αφήστε την πορσανόβα...
  Η αριστερά από εσάς περιμένει...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου