Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΔ μετασχηματίζεται από κόμμα παραγωγής πολιτικής, σε κόμμα σνιφ!!! κλάψ!!!!

   Τελευταία παρατηρούμε ότι η ΝΔ έχει εγκαταλείψει τις πολιτικές ενημερωτικές των πολιτικών της προτάσεων συγκεντρώσεις και προχωρά συστηματικά στην συγκέντρωση "αθώων" πολιτών , όλου του πολιτικού φάσματος, με θέματα κοινωνικά και φορτισμένα συγκινησιακά....
Έτσι γίνονται συγκεντρώσεις για τους μικρούς πρόσφυγες μαθητές , για τις κακοποιημένες γυναίκες, για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και τα συναφή.
  Με τον τρόπο αυτό και αποφεύγουν την υποχρέωση να απαντήσουν στα δύσκολα ερωτήματα περί του τι πρόκειται να κάνουν με τις απολύσεις στο δημόσιο,που αφήνουν να διαρρεύσει μέσω "τυχαίων" δηλώσεων στελέχη της , με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, με τα προνόμια στους κάθε λογής επενδυτών και παρουσιάζονται ως ευαίσθητοι και συμπάσχοντες με τους πολίτες σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.
  Στην απολίτικη αυτή λογική και κινούμενοι με άνωθεν εντολή φυσικά , η τοπική ΝΔ ετοιμάζει μια από τις ημέρες της εβδομάδας που έρχεται συγκέντρωση ,με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και ομιλήτρια την κα Έλενα Ράπτη,.
  Πρόκειται για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πιεστικά προβλήματα των ημερών που απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις . Δυστυχώς στην ιστορία αυτή μπαίνουν, παριστάνοντας ότι δεν αντιλαμβάνονται τον δόλιο στόχο των συγκεντρώσεων αυτών και στελέχη που αύριο και όταν θα υποστούν τα μέτρα που σήμερα αποκρύπτονται ευφυώς, θα αντιληφθούν ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς...

 
Η μέθοδος αυτής προσέλκυσης ψηφοφόρων μέσω συγκινησιακά 
φορτισμένων συνευρέσεων θυμίζει τον κακό λύκο και την αφελή κοκκινοσκουφίτσα, που μεταμορφώνεται, συμπάσχει , κρατά από το χέρι και οδηγεί στο δάσος την αφελή παιδίσκη με μόνο σκοπό την καταβρόχθισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου