Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο κύριος "υπουργείος"...






  Μας έχει κουράσει κάθε τρεις και λίγο, η έκδοση ανακοίνωσης από την ομάδα των 53 μνημονιακών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, υπο την υψηλή καθοδήγηση του αγαπητού "υπουργείου" κου Τσακαλώτου. 
  Τελευταία ανακοίνωση είναι αυτή που εκφράζει με πάθος και γνήσια αριστερή αγανάκτηση την συνύπαρξη Καμμένου, βουλευτών της Χρυσής Αυγής και βουλευτών της σύγχρονης ελληνικού τύπου αριστεράς. ...


  Όμως  η υπομονή μας έχει προ πολλού εξαντληθεί, η γελοιότητα έχει ξεπεράσει και τα τελευταία επιτρεπτά όρια, η προσβλητική αντίληψη να μας θεωρεί ο με σπαστά ελληνικά "υπουργείος" αφελείς ιθαγενείς έχει εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματα αστικής ευγένειας.
 53 σύντροφοι 

  Η αριστερότητα αποδεικνύεται με το να σκίσετε τα μνημόνια, επαναφέροντας την χώρα στον δύσκολο πλέον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης επ ωφελεία των πολιτών και όχι των δανειστών.

  Η αριστερότητα αποδεικνύεται από το να δηλώσετε δια του αρχηγού σας στους "εταίρους" σας ότι ο πολίτης πλέον δεν έχει αντοχές να υποστεί περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις για να αποπληρώσει τα λαδώματα της siemens σε πολιτικά στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων. 

 Η αριστερότητα φαίνεται από το να πείτε στην εκκλησία αυτό που ο "δεξιός" και σε κάθε περίπτωση μη αριστερός σαν την αφεντιά σας Σημίτης είπε, ότι την πολιτική στην Ελλάδα την ασκεί η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος, πολύ δε περισσότερο τους υπουργούς τους ορίζει ο πρωθυπουργός και τους αλλάζει όποτε αυτός κρίνει ότι εξάντλησαν την προσφορά τους και όχι ο ακροδεξιός εκκλησιαστικός βραχίωνας .

  Η αριστερότητα αποδεικνύεται με το να σεβαστείτε το 63% των πολιτών που μεταξύ μιας "σωτηρίας" υπαγορευόμενης" από τους ¨εταίρους" και αξιοπρέπειας σας είπε καθαρά ότι επιλέγει αξιοπρέπεια.

  Εσείς οι πενήντα τρεις την μόνη ουσιαστική διαφοροποίηση που παρουσιάσατε έναντι των υπολοίπων αριστερών συντρόφων σας, είναι ότι κατά την διαδικασία του βιασμού επιλέξατε να είστε από πάνω...Είναι μια διαφορά φυσικά, σεβαστή η προτίμησή σας,  , αλλά δεν αφορά τους πολίτες εμάς που πληρώνουμε την μνημονιακή σας πολιτική..

  Σε ότι αφορά τον Καμμένο, τον αδικείτε κατάφωρα...Είναι ένα μεγάλο παιδί που ήθελε να γίνει "βατράχι" και η σωματική του διάπλαση τον κατέταξε στους "βούβαλους"...
Εμφορείται από έναν περίεργο πατριωτισμό της συγκεκαλυμμένης γελοιότητας...
Είναι δεξιός μέχρι το μεδούλι και σας επέλεξε γιατί τον είχαν απορρίψει οι δικοί του...
  Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Εκ στόματος κόρακος κρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου