Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Φιντέλ Κάστρο...Ο ηγέτης...




  Με την ανακοίνωση του θανάτου του ηγέτη της επανάστασης της Κούβας, ξεκίνησε η αποκαθήλωση ενός συμβόλου  κατά τρόπο χυδαίο και  ανήθικο .
  Ήταν ένας δικτάτορας που διοίκησε την χώρα του με σιδερένια πυγμή και εξόντωσε χιλιάδες πολιτικούς του αντιπάλους. Παραλείπουν να αναφέρουν ότι το Γκουαντάναμο,..
η ντροπή του αιώνα για κάθε πολιτισμένο, είναι στην Κούβα μεν, αλλά στο έδαφος που ανήκει στην δημοκρατική Αμερική!!!

  Είχε τριάντα πέντε χιλιάδες γυναίκες !!! Λογικό,διαιρέστε το με το εβδομήντα , συμπέρασμα κατά την αντικειμενική ενημέρωση της πολιτισμένης και δημοκρατικής δύσης , είχε ετησίως  500 γυναίκες!!! 
  Ταιριάζει, δύο την μια ημέρα και μία την επομένη για ξεκούραση...Ενώ ο Κλίντον, ο δημοκρατικός ηγέτης ,με τη Χίλαρι θα πεθάνει...

  Είχε εκατομμύρια σε λογαριασμό του , έγραψαν στο "έγκυρο¨περιοδικό Forbes, όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις , επικαλέστηκαν την ανωνυμία του πληροφοριοδότη!!!!!

  Ο άνθρωπος αυτός, με τα λίγα ή τα πολλά που κατάφερε, αγωνίστηκε για την  χώρα του, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, πολέμησε, αντιστάθηκε, έζησε. Αυτά τα γελοία ανθρωπάκια που έχουν να πουν μια κακή κουβέντα για έναν νεκρό στο τέλος τέλος, τι έχουν να επιδείξουν; 

Εξαιρείται φυσικά η κα, Στεφανίδου Τατιάνα η οποία ανέλαβε ως ειδική να κάνει την νεκρολογία του Κάστρο.... 
 Φυσικά ο καθένας δείχνει ότι έχει....

Το τσόκαρο....

  



Δεν έχει νόημα να την ενημερώσουμε, γιατί δύσκολα θα καταλάβει την φράση που είπε ο Κάστρο, ως απάντηση στους γελοίους...

"Μιλάνε για την αποτυχία του σοσιαλισμού. Πού είναι όμως η επιτυχία του καπιταλισμού στην Αφρική, στη Λατινική Αμερική και στην Ασία;"

Καλό ταξίδι  αριστερέ ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου