Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016




Ένας κλόουν της μνημονιακής Αριστεράς. 
Διαβάστε τα σχόλια των πολιτών στο άκουσμα συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως εγράφησαν στην ηλεκτρονική σελίδα iefimerida.

Οταν ριξατε τον Σαμαρα,δεν σας ενοιαζε για το αν η Ελλαδα πρεπει να σταθει στα ποδια της??? Γλυψε,γλυψε μπαρμπα Φωτη τον Αλεξακη.μπορει να σε κανει και εσενα στον επομενο ανασχηματισμο κανεναν Αναπληρωτη,αναπληρωτου καποιου Υπουργειου για την ανασυγκροτηση,την διεθνη συνεργασια και αλλα μπαρμπουτσαλα.
Δεν το πηρες χαμπαρι οτι εισαι πλεον τοσο ασημαντος,που μονο το ΑΠΕ σε καλει για συνεντευξεις??






Κουβέλης . . . αξιολύπητος γυμνοσάλιαγκας της αριστεράς!



...."συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς" !!!!
Αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα στην χώρα μας ,και αν αυτοί οι δύο ( Τσίπρας-μπαρμπα-Φώτης) δεν ήταν τόσο τραγικά απατεώνες , αυτό το ..."συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς" θα ήταν ότι έπρέπε για νούμερο σε επιθεώρηση........άκου , αριστερά !!!!.......................... γελοία ανθρωπάκια.......



βγηκε το κτηνος να μιλησει για " προσπαθεια" ...ο αλιτηριος μπαρμπα-Φωτης που δεν εχει ποτέ του ουσιαστικα δουλεψει και παντα βρισκοταν στον "αφρο" στηριγμενος σε πλατες αλλων...αυτο το βδελυγμα της Κοινωνιας εχει το θρασος να εμφανιζεται σαν "σωτηρας" και "συμβουλατορας" ...μονο φτυσιμο οπου τον πετυχουμε του αξιζει...



Με το Ματζουράνη, βεβαίως, βεβαίως, έχει ταυτόσημη άποψη. Ο διακονιάρης τίποτα δεν κοιτάζει. Μόνο απλώνει την παλάμη, γλείφει όπου έφτυνε και τον έφτυναν. Ο σοβαροφανής λοιμοκοντόρος.



Αι στα διαλα μπαρμπα Φωτη! Σε παιζουν ξανα τα ΜΜΕ και νομιζεις οτι εισαι κατι! Αι χασου μυρμηγκακι, που ελεγε καποτε και ο αλλος εκατομμυριουχος Καραγκιοζης της αριστερας.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου