Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Απαίτηση της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξάνδρειας. 


Να απαγορευτεί στους υπαλλήλους να ασκούν κριτική στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους!!!!!

  Συμβαίνει στις μέρες μας και στον τόπο μας!!!Η αντιπολίτευση του Δήμου Αλεξάνδρειας, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου κ. Δημητριάδη, έθεσε θέμα δικαιώματος της ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου στο να διατυπώσει απόψεις δημοσίως για την στάση της αντιπολίτευσης και το κατά πόσο ενημερωμένοι μετέχουν στις συνεδριάσεις οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!!!!

 
Αντί να τους απασχολήσει το εάν η αναφορά έχει στοιχεία αλήθειας, αντί να απαντήσουν με στοιχεία που να αφορούν τον έλεγχο των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής....
και τα αποτελέσματα, αντί να ασχοληθούν με τον κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους, ασχολούνται με ζητήματα λυμένα από την εποχή που ανακαλύφθηκε ο πηλός.

 Φυσικά και έχει το δικαίωμα του σχολιασμού της στάσης παντός πολιτικού στελέχους , αρκεί να μην περνά τα όρια της ευπρέπειας . Είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, αν όχι υποχρέωση . Πόσο μάλλον που η κριτική αυτή ασκείται δημόσια και επώνυμα. Τίτλος τιμής για τον συντάκτη τέτοιας δημόσιας αναφοράς.          

  Υπενθυμίζω ότι τα δικαιώματα δημόσιας τοποθέτησης των δημοσίων υπαλλήλων είχαν αφαιρεθεί επί χούντας, αν αυτό βοηθάει να κατανοήσετε το ατόπημα...Διότι αν επεκταθεί γραμμικά, όταν και εάν κερδίσετε τον Δήμο, που το βλέπω λιγάκι δύσκολο με τα μυαλά που κουβαλάτε, θα πρέπει να προχωρήσετε ακόμη και σε απολύσεις για όποιον τολμήσει να μιλήσει...Γιατί όχι και εκτελέσεις , με τη φόρα που πήρατε...Πάρτε στροφή ανοιχτά και αργά...
  

2 σχόλια:

  1. Με όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε τις τελευταίες μέρες, αποπροσανατολιστηκα και πίστεψα πώς ένας ακόμη όρος του νέου μνημονιου ήταν η αλλαγή του πολίτευματος μας σε δικτατορία ή αιρετη μοναρχια... και πως μας το πέρασαν κι αυτό με εξειδικευμένη μαεστρία. Ωστόσο, διαβάζοντας το άρθρο σας ανακούφιστη κα.
    Μα είναι ποτέ δυνατόν να βγαίνουν δημοσίως εκλεγμένοι άνθρωποι και να 'απειλούν ' με τα λεγόμενα τους έναν νέο άνθρωπο που είχε την τόλμη και διετέλεσε απλά το καθήκον του ως ενεργός πολιτης? ??
    Πως λοιπόν οι υπόλοιποι νέοι θα βγουν από τα καβουκία τους και πάρουν πρωτοβουλιες για ένα καλύτερο αύριο όταν οι ηγεμόνες του σήμερα έχουν το θράσος και τον παραλογισμο να καταστελλουν δημόσια την ελεύθερη έκφραση ενός πολίτη?
    Πώς αλήθεια θα επέλθει η αλλαγή νοοτροπίας στην Ελλάδα η οποία ακόμη μαστίζεται από τα κατάλοιπα του οθωμανικου τροπου διοίκησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή