Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

 Η χώρα αυτή σε οριακές στιγμές μεγαλούργησε και μια τέτοια ημέρα γιορτάσαμε σήμερα 28 Οκτώβρη 2016. Το "όχι" ενός λαού,  που έχει πατριωτική συνείδηση , που νιώθει τον τόπο αυτό δικό του τόπο. Άλλωστε δεν είδε και κανέναν άλλο, δεν είχε ποτέ εταιρείες σε χώρα του εξωτερικού, δεν έκανε διακοπές για σκι στην Αυστρία, δεν είχε καταθέσεις σε τράπεζες φορολογικών παραδείσων , μόνο οφειλές στις δικές μας.


Προ έτους ο ίδιος αυτός λαός, μέσα στην τρέλα του, χωρίς μετρίδι , χωρίς υπολογισμούς "νοικοκύρη",χωρίς το διάφορο του τοκογλύφου, έδωσε ένα συντριπτικό μήνυμα στους "εταίρους" μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης!..
Είπε "όχι" στα σχέδιά τους για νέα μνημόνια και για νέες "σωτήριες" παρεμβάσεις για το "καλό μας".Μεταξύ σωτηρίας και αξιοπρέπειας επέλεξε αξιοπρέπεια....


 Η κυβέρνηση Τσίπρα, ύμνησε την γενναιότητα και την αξιοπρεπή στάση των Ελλήνων εδώ και έστειλε το μήνυμα που περιγράφει γλαφυρά η παρακάτω εικόνα στους "θεσμούς"...Ζητώ συγνώμη για το άσεμνο της εικόνας. όμως απεικονίζει ακριβώς τη στάση των μνημονιακών κυβερνήσεων έναντι των "εταίρων" μας.



Αυτό εννοούν όταν λένε αντίσταση ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου