Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Παραλειπόμενα από την ημερίδα για την αναοριοθέτηση.


Επιεικώς απαράδεκτος ο έχων την ιδιότητα του οικοδεσπότη και την ευθύνη του συντονισμού της ημερίδας κος . Νίκος Ουσουλτζόγλου. 
Εκνευρισμένος άνευ εμφανούς λόγου απαίτησε τη "σιωπή"των παρισταμένων ή την έξοδό τους από το χώρο, επισήμανση σωστή ίσως αλλά που έχασε την αξία της λόγω του  απρεπούς ύφους κατάθεσης ....

   
Μετά το τέλος τοποθέτησης εισηγητή, ο βουλευτής Ουρσουζίδης έθεσε ερώτημα στον ομιλητή , ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις που προκύπτουν από την αναοριοθέτηση. Ο κος. Ουσουλτζόγλου απευθυνόμενος στον βουλευτή του απάντησε.."Ότι κατάλαβες κατάλαβες, αν δεν κατάλαβες λυπάμαι που είσαι και μηχανικός". Πέραν αυτού, έκανε την γνωστή κίνηση με το χέρι κατά μήκος του στόματος , που μεταφράζεται από το  "μη μιλάς " το ελάχιστο έως το "σκασμός" .....
 
Ολοκλήρωσε δε την αγενή του στάση όταν σε τοποθέτηση της κας.Σιδηροπούλου και επειδή τα λεγόμενά της δεν του άρεσαν προφανώς, ξεπερνώντας και τον εαυτό του της ζήτησε να σταματήσει γιατί κατά την άποψή του "έλεγε βλακείες"!!!!


Τραγική εικόνα  οικοδεσπότη και συντονιστή συζήτησης , η οποία θέλω να πιστεύω ότι θα προβληματίσει τουλάχιστον αυτούς που τον επέλεξαν και τον στήριξαν για τη θέση (αν έτσι εννοούν το νέο θα περιμένουν χρόνια...) και φυσικά τους φορείς που συμμετείχαν και ήταν θύματα της ανεξήγητης και απρεπούς συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου