Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Βέροιας.

     Είναι σε όλους γνωστό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Βέροιας νοσεί βαθύτατα. Ο λόγος είναι το ότι ο επικεφαλής αυτής Κώστας Καραπαναγιωτίδης , ούτε αποφασίζει να δράσει ....
ασκώντας αντιπολίτευση  επ ωφελεία πρωτίστως των δημοτών και δευτερευόντως της παράταξης που τον έθεσε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της και τον στήριξε, ούτε αποφασίζει να παραιτηθεί ορίζοντας η παράταξη τον διάδοχο και φέροντα πλέον την ευθύνη της άσκησης ουσιαστικής αντιπολίτευσης.
   Σημαντικότατη ευθύνη για την τραγική εικόνα της παράταξης  φέρει και η ΝΟΔΕ Ημαθίας, που παρακολουθεί εκ του μακρόθεν τις εξελίξεις και δεν παρεμβαίνει απαιτώντας είτε την άσκηση των καθηκόντων είτε την παραίτηση του επικεφαλής. 
  Μόνο έτσι θα γίνει  όργανο χρήσιμο για την κοινωνία, και θα  δώσει  το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και ελέγχου, αποκτώντας τον σεβασμό φίλων, μελών και στελεχών.

   Κ. Παλπάνα ιδού η Ρόδος....

  

3 σχόλια:

  1. Έχω την άποψη ότι η βασική ευθύνη για την αδράνια του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Όσο ο Ιβάν δεν αποφασίζει "τι ρόλο" θα δώσει στον Κώστα, τόσο ο Κώστας δεν θα αποφασίζει (γενικώς).
    Γ.Λ. Δρούσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης να τα δει αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή