Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016


 Έχασε την ψυχραιμία της η κα. Κοτταρίδη!Αποστομωτική η απάντηση της κας. Καρατζιούλα.

  Μετά την τοποθέτησή της η κα. Κοτταρίδη κατευθύνθηκε σε διπλανή αίθουσα όπου συζητούσαν για το θέμα, ο Περιφερειάρχης κος. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κος. Καλαϊτζίδης , η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Καρατζιούλα και παρίσταντο δημοσιογράφοι.
  Η κα. Κοτταρίδη, εμφανώς εκνευρισμένη, έχοντας χάσει την ψυχραιμία της , απευθυνόμενη στην κα. Καρατζιούλα της είπε.."Εσύ δεν πρέπει να ανήκεις στην συνομοταξία αυτών που αντιδρούν γιατί ο άνδρας σου εργάστηκε στην υπηρεσία μας.."...

  Η διπλής ανάγνωσης αναφορά αντιμετωπίστηκε από την κα. Καρατζιούλα με αποφασιστικό και καθαρό λόγο, επισημαίνοντας στην κα Κοτταρίδη ότι οι πολιτικές αποφάσεις είναι ανεξάρτητες της εργασίας προσφιλών προσώπων, παρότι έχουμε την ανάγκη αυτής.
  Η απρεπής αυτή συμπεριφορά της υπαλλήλου κας. Κοτταρίδη προκάλεσε την αμηχανία των παρισταμένων, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν!Η κα. Καρατζιούλα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, παρότι είχε κάθε δικαίωμα.

 
Μικρές φράσεις είναι ενδεικτικές του πως αντιλαμβάνονται κάποιοι "βολεμένοι" την ανάγκη εργασίας "κοινών θνητών"...Είναι φανατικοί οπαδοί της "Δημοκρατίας της γαλέρας"....















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου